5
Vote

Cannot upload logo image from local computer

description

This may be an IIS permissions issue or issue in Orchard itself, but I am logging a bug for tracking purposes. For some reason, whenever I upload a logo image from the local computer, I get an error:
"The icon file could not be saved. Please check to make sure it is a valid file type."

Apparently I am the only person experiencing this, but it repros on two different machines. I verified that the IIS worker process has Full Control access to Orchard.Web/Media folder. What else could be happening here?

comments

bradmi wrote Dec 16, 2010 at 5:32 AM

I have also seen this error:
The Package could not be uploaded: File contains corrupted data.
.

kevink wrote Jan 7, 2011 at 3:43 AM

We've been unable to reproduce this problem. Is this error still happening on the public gallery instance?

bradmi wrote Jan 8, 2011 at 7:20 PM

I am still seeing on my local machine with the latest bits. Need to investigate for V1.

jpen wrote Jan 8, 2012 at 12:57 PM

I've been having this problem too.

I've been unable to
  • "Update Logo" from from my PC (The icon file could not be saved. Please check to make sure it is a valid file type.)
  • "Add Screenshot" from from my PC (The Screenshot could not be saved. Please check to make sure it is a valid file type.)
  • Delete screenshots by pressing the red X button.

carlkenne wrote Apr 25, 2012 at 3:10 PM

I get this in all my browsers, although I can upload a logo when creating a new package, but not when I edit my contributions.

manudea wrote Feb 20 at 12:01 PM

Yes... it still happens... uploadeing a simple png that works perfectly on my pc. All png are done equal, jsut the first is uploaded.

rudolphk wrote Mar 11 at 9:40 PM

Also getting this issue, tried different formats images and different browsers.